Chef Ettore Botrini
Εστιατόριa Botrini’s & Etrusco (Αθήνα / Κέρκυρα).
Ο 🔗Έκτορας Μποτρίνι συμμετέχει σε μια σειρά από γνωστά γαστρονομικά εγχειρήματα και είναι ο Chef-patron δύο εστιατορίων: του Botrini’s με ένα Αστέρι Michelin και του Κερκυραϊκού Etruscο, καλύτερου εστιατορίου στην Ελλάδα για πολλά χρόνια που φέρει το όνομα του πατέρα του. Τα εστιατόρια με τα οποία συνεργάστηκε κατά καιρούς, έχουν βραβευτεί με Χρυσούς Σκούφους, αστέρια από τον οδηγό FnLGuide και ο ίδιος έχει πολλές φορές αναδειχτεί σεφ της χρονιάς.